Förutom hudvård jobbar jag även med kosttillskott. Jag har ett stort intresse för kost och näring och har gått många utbildningar genom åren.

Samtidigt som vår levnadsstandard blir bättre och bättre blir fler och fler av oss trötta, stressade och sjuka. En orsak till detta är att maten idag inte har den kvalité och det näringsinnehåll som vi behöver för att kunna hålla ett högt tempo. Våra kroppar är unika och självläkande, bara kroppen får rätt verktyg. Ett av dessa verktyg är bl.a rätt näring.

Allt eftersom åren gått och medvetenheten ökat så försöker jag att leva så ekologiskt och kravodlat som möjligt eftersom vi inte är friskare än våra celler. Ger vi energi till kroppen så får vi mycket energi, ger vi lite så får vi lite energi. Det var så jag kom i kontakt med ett kosttillskott som stärker immunförsvaret.

Jag har nu själv druckit fantastiska näringsdrycker i sex år och det ger otroliga resultat på kroppen. Produkterna botar inga sjukdomar men hjälper vår kropp till självläkning. Energi skapas i miljarder celler i kroppen. Det är viktigt att ge våra celler de näringsämmnen de behöver för att alla processer ska fungera.

Kontakta mig så berättar jag mer!